VESTI:


KOMPANIJA MIX TRADE SERTIFIKOVANA PO SISTEMU KVALITETA ISO 22000:2005

U svom poslovanju kompanija Mix trade poklanja veliku pažnju zdravstvenoj ispravnosti i bezbednosti proizvoda.
U skladu sa takvim opredeljenjem u poslovanje firme je implementiran sistem upravljanja bezbednošću hrane ISO 22000:2005 (integrisani sistem HCCP i ISO 9001:2008).

Dana 13.11.2010 godine u ugledna nemačka sertifikaciona kuća TUV Hessen, izvršila je sertifikacionu proveru poslovanja kompanije Mix trade u skladu sa standardom kvaliteta ISO 22000:2005, pozitivno ocenila primenu sistema i izdala sertifikat kojim potvrđuje da Mix trade posluje u skladu sa sistemom upravljanja bezbednošću hrane ISO 22000:2005.

Kompanija

   „Mix trade“ je proizvodno - trgovinska kompanija koja se prvenstveno bavi proizvodnjom osvežavajućih bezalkoholnih pića, prirodne mineralne vode, instant kafenih napitaka i sirćetne kiseline pod vlastitim robnim markama: Grejd, Sparkly, AquaStilo, Boom, Zlatni Kwas, Mix, Medonja, Vigo, Mixi, Salatko, Mixcafe.

   Preduzeće "Mix trade" d.o.o. Kulpin osnovano je 2002.godine a proizvodnjom Prirodne mineralne vode, osvežavajućih pića i sirćetne kiseline se bavi od 2005.godine kada je preuzelo poslovanje porodične radnje koja se proizvodnjom osvežavajućih pića bavila od 1975.godine. U poslednjih nekoliko godina kompanija ostvaruje ubrzan tehničko-tehnološki razvoj, što je rezultiralo značajnim proširenjem proizvodnog asortimana, rastom prodaje i neprestanim širenjem tržišta. Kompanija je posvećena stalnim inovacijama u proizvodnim procesima što kao rezultat ima stalno unapređivanje kvaliteta postojećih proizvoda, kao i neprestano lansiranje novih proizvoda.

   Danas je kompanija Mix trade jedan od vodećih proizvođača Osvežavajućih bezalkoholnih pića na području Vojvodine, sa jasnom vizijom rasta i razvoja kompanije, i pouzdan partner u proizvodnji PL proizvoda za nekoliko trgovinskih lanaca.

   Misija kompanije je zadovoljiti potrebe i očekivanja potrošača obezbezbeđujući im ukusne, kvalitetne i zdravstveno bezbedne proizvode po nižim cenama u odnosu na proizvode sa jakim i prepoznatljivim brendom. Pružiti kupcu najbolji odnos cene i kvaliteta proizvoda i učiniti ga zadovoljnim je misija naše kompanije.

   Vizija kompanije je pozicionirati se na tržištu kao dugoročno uspešna, ugledna i profitabilna kompanija koja će:

  •  
  • Izgraditi prepoznatljive brendove na tržištu Republike Srbije i okolnih zemalja, koji će ujedno biti lako dostupni potrošačima.

  • Izdvojiti se na tržištu kao pouzdan i odgovoran partner za kupce, dobavljače i potrošače naših proizvoda.

  • Biti mesto gde će svi zaposleni sa zadovoljstvom raditi, razvijati se, dostizati ciljeve i obezbeđivati sebi i svojim porodicama egzistenciju i ugodan život.

  • Poslovati otvoreno i pošteno po najvišim etičkim standardima na zadovoljstvo i korist šire društvene zajednice.